Seminari i competició Vitoria 2014

Seminari i competició Vitoria 2014

Els dies 26, 27 i 28 del passat mes de setembre, diversos membres del club van acudir al “Curs-Trofeu Internacional de Kendo Ciutat de Vitòria, Memorial Yoda Yasunori” que té lloc anualment des de fa 14 anys. 
El curs estava dirigit per Lorenzo Zago Sensei (7è DAN Renshi), qui era assistit per Murata Takuya Sensei (7è DAN Renshi), Antonio Gutiérrez Sensei (7è DAN Renshi), Jesús González Sensei (6è DAN) i Agustín Miguel Sensei (6è DAN).
Els membres del Club de Kendo UPC que van acudir van ser: Mabel Aguilera, David Monsó, Ignasi Sureda, Marta Almansa, Laura Mallol, Daniel Rodríguez, Xavier Ciurana, Álvaro Navas i Òscar Serrano. Així mateix, la majoria van participar al campionat individual femení, individual masculí i per equips mixtes organitzat dissabte per la tarda.

A l’acabar el curs, diumenge al migdia, van dur-se a terme els exàmens de grau, amb la grata notícia de que tots els examinats del club de Kendo UPC aprovaven. David Monsó, Ignasi Sureda i Marta Almansa són ara 1r DAN; Laura Mallol i Daniel Rodríguez 2on DAN; i Xavier Ciurana 3er DAN.

grupovitoria BCNVitoria