V Trofeu de Kendo UPC

V Trofeu de Kendo UPC

El trofeu i seminari organitzat pel Club de Kendo UPC, el Trofeu de Kendo UPC, ja arriba en la seva cinquena edició. L’event, que està subvencionat per l’Ajuntament de Barcelona, i compta amb el suport de l‘Associació Catalana de Kendo (ACKEN) tindrà lloc a les instal·lacions del Poliesportiu UPC, gestionades per UPC Esports el proper dia 13 de desembre.

El V Trofeu de Kendo UPC consteix en una competició en modalitat individual dividida per nivells. Els participants de nivell Kyu (inferior a primer Dan o “cinturó negre”) competiràn en primer lloc. Els 4 primers classicats podràn seguir competint a la següent modalitat, la de Dan, on es trobaràn els competidors de més alt nivell. Aquest tipus de competició, està orientada a que els kendokes més novells puguin tenir un primer contacte amb el kendo de competició sense veure’s sota la pressió d’haver de lluitar contra gent molt experimentada i a la vegada premiar els que arribin a classificar-se a participar a la modalitat més avançada i competir amb els veterans.

L’assistència com a espectador és completament gratuita. La competició tindrà lloc al matí a partir de les 10:30. Per a participar cal seguir les instruccions especificades a la plana web del Trofeu.

Després de la competició, per la tarda, s’organitzarà un seminari de tecnificació dirigit per Hiruma Sensei (6è dan) i assistit per David Castro (6è dan i sel·leccionador nacional) on es practicaràn les tècniques i exercicis més rellevants per a buscar la millora tècnica de tots els assistents kendokes, competidors o no.