Crònica: V Trofeu Kendo UPC

Crònica: V Trofeu Kendo UPC

El dia 13 de desembre es va cel·lebrar la cinquena edició de l’event organtizat pel Club de Kendo UPC, el V Trofeu de Kendo UPC. Com cada any, en vam reunir de l’ordre de 75 kendokes d’arreu de Catalunya, i altres parts d’Espanya, com Balears, València o Madrid per participar tant a la competició de Kyus com de Dans. Ambdós tornejos van transcórrer de manera fluïda i tots els competidors van demostrar una gran tècnica i esperit. Tot i així, han d’haver victoriosos i vençuts, els Kyus campions d’aquest any van ser:

Tots ells van ser incorporats acte seguit a la següent competició, la de Dans on es van haver d’enfrontar amb gent de més nivell i experiència. Els campions de la competició de Dans van ser:

Podeu consultar els resultats complerts dels competicions de Kyus i Dans.

Un cop acabada la competició i repartits els trofeus i medalles, es va dinar al mateix Poliesportiu UPC per agafar energies per l’entrenament que venia després. Va estar dirigit per Ryo Hiruma (6è dan) i assistit per David Castro (6è dan) i Òscar Serrano (5è dan). Durant l’entrenament es va practicar base i tècniques variades, seguint l’ordre del Bokuto Niyoru Kihon Waza Keiko Hou però practicat amb shinai i de manera més intensa. Després d’un descans, es va poder gaudir de combats lliures amb els mestres asistents i entre tots els kendoka.

Posem a la vostra disposició una galería fotogràfica de l’event!