III Kachinuki de la UPC

III Kachinuki de la UPC

El pròxim dissabte dia 27 de juny a les 10:00 cel·lebrarem la tercera competició Kachinuki del Club de Kendo UPC, on tots els membres, siguin del grau que siguin hi podràn participar. La competició tindrà lloc al mateix Poliesportiu de la UPC on entrenem habitualment. Tothom està convidat a venir a mirar! 🙂

Què es un kachinuki?

El kachinuki es una modalitat de combat de competició en què els participants es situen ordenats per grau-antiguitat-edat i es van enfrontant de baix a dalt seguint la seqüència de grau. Un s’enfronta amb qui ve guanyant dels de sota i a partir del resultat es continua amb els que estan immediatament al damunt.

Es fa un combat mínim. Es continua lluitant en cas de guanyar al millor de 3 punts. Si hi ha empat tots dos adversaris descartats i entren els dos que son a continuació. Qui guanya continua fins que perd o empata. Quan s’arriba al final de la llista es torna endarrere fins que el competidor que anava guanyant perd o empata el seu combat.

Finalment, qui ha guanyat mes combats es el vencedor. Independentment del seu tram de nivell i grau.