VI Trofeu de Kendo UPC

VI Trofeu de Kendo UPC

El trofeu i seminari organitzat pel Club de Kendo UPC, el Trofeu de Kendo UPC, ja arriba en la seva sisena edició. L’event compta amb el suport de l‘Associació Catalana de Kendo (ACKEN) i tindrà lloc a les instal·lacions del Poliesportiu UPC, gestionades per UPC Esports el proper dia 19 de desembre.

El VI Trofeu de Kendo UPC consteix en una competició en modalitat individual dividida per nivells. Els participants de nivell Kyu (inferior a primer Dan o “cinturó negre”) competiràn en primer lloc. Els 4 primers classicats podràn seguir competint a la següent modalitat, la de Dan, on es trobaràn els competidors de més alt nivell. Aquest tipus de competició, està orientada a que els kendokes més novells puguin tenir un primer contacte amb el kendo de competició sense veure’s sota la pressió d’haver de lluitar contra gent molt experimentada i a la vegada premiar els que arribin a classificar-se a participar a la modalitat més avançada i competir amb els veterans.

L’assistència com a espectador és completament gratuita. La competició tindrà lloc al matí a partir de les 10:30. Per a participar cal seguir les instruccions especificades a la plana web del Trofeu.

Després de la competició, per la tarda, s’organitzarà un seminari de tecnificació dirigit per Hiruma Sensei (6è dan) i assistit per David Castro (6è dan i sel·leccionador nacional) on es practicaràn les tècniques i exercicis més rellevants per a buscar la millora tècnica de tots els assistents kendokes, competidors o no.

 

Ja pots consultar els resultats aquí