Seminari i competició Vitoria 2016

Seminari i competició Vitoria 2016

Els passats dies 30 de setembre i 1 i 2 d’octobre, un nombrós grup de kenshis del club UPC format per Mabel Aguilera, Laura Maillol, Aleix Grau, Ferran Olid, Baybars Külebi, Daniel Cortijos, David Monsó, Violeta Rodrigo, Elisa Castañón i Òscar Serrano, van assistir al “”XVI Curs-Trofeu Internacional de Kendo Ciudad de Vitoria Memorial Yoda Yasunori”, que es va desenvolupar al centre civic Hegoalde. El curs estava dirigit per l’amfitrió Agustín Miguel Sensei (6è DAN), qui era assistit per Shibuya Norio Sensei (7è DAN Kyoshi), Kitta Masaki Sensei (7è DAN Kyoshi), Shinoazki Hitoshi Sensei (7è DAN Kyoshi), Oda Teruo Sensei (7è DAN Kyoshi), Antonio Gutiérrez Sensei (7é DAN) i Jesús González Sensei (6é DAN).

El divendres a la tarda com a benvinguda es va realitzar un escalfament general, seguit de diversos exercicis tècnics per parelles, waza geiko i uchikomi geiko, tot això sota l’atenta supervisió dels senseis japonesos. Per finalitzar es va fer una intensa mitja hora de mawari geiko en el qual tothom va participar.
Els matins del dissabte i del diumenge es van dedicar al curs de tecnificació. Per optimitzar l’estudi, es van formar 4 grups de kenshi dividits segons el nivell, i es va assignar a cadascun d’ells un sensei japonès per dirigir l’entrenament.
– Des de 6é kyu a 1r kyu: Oda Teruo Sensei
– Els 1r kyu preparant l’examen de 1r Dan i tots els 1r Dan: Shinozaki Hitoshi Sensei
– Els 1r Dan preparant l’examen de 2n Dan, i tots els 2n i 3è Dan: Kitta Masaki Sensei
– Des de 4è Dan cap amunt: Shibuya Nori Sensei

El dissabte a la tarda va tenir lloc la competició que dóna nom a l’esdeveniment comptant amb 3 categories: individual masculina, individual femenina i mixta per equips. Tots els membres del club van participar, sent especialment destacable el tercer lloc aconseguit per Violeta Rodrigo en la categoria individual femenina.
Per acabar, diumenge al migdia, van dur-se a terme els exàmens de grau, amb la grata notícia de que tots els examinats del club de Kendo UPC aprovaven. Mabel Aguilera, Aleix Grau, Daniel Cortijos, Baybars Külebi i Ferran Olid són ara 1r Dan; i David Monsó 2n Dan.

img-20161002-wa0034

14517605_10154609531129846_7503018269246351876_n