Portes Obertes - Hivern 2017

Portes Obertes – Hivern 2017

Anunciem que el dia 8 de febrer hi haurà jornada de portes obertes gratuites als torns de matí (de 8:00 a 9:30) i de tarda (de 21:00 a 22:30). Per apuntar-vos-hi només cal que truqueu al servei UPCEsports (934011716 / 934016887) i els hi informeu que assitireu a les jornades.

Per assistir no fa falta portar cap tipus de material, tan sols roba còmoda esportiva i presentar-se 10 minuts abans del començament de la classe. Podeu trobar el recinte poliesportiu en el següent mapa:

Aquest és una molt bona oportunitat per tenir un primer contacte amb el Kendo i passar una bona estona! A continuació teniu un text explicatiu sobre què és el Kendo i els beneficis que comporta:

El kendo, tal com el seu nom indica, és el camí de l’espasa. Un art marcial que permet disciplinar el cos i la ment aplicant els principis de la katana.

Quan fem kendo estem simulant situacions de perill que antigament els samurais podien trobar-se en el seu dia a dia, situacions en les que es podia arribar a perdre la vida. Però no ens hem de confondre, el kendo no és una lluita a mort brutal per salvar la vida, es tracta de reproduir situacions crítiques per no haver de realitzar-les.

Reproduint aquestes situacions podem millorar la nostra intel·ligència intuïtiva, arribar a percebre allò que en un principi només veiem d’una forma difosa i poc clara.

El camí que es segueix és una evolució que realitzem com a persones, per millorar la nostra salut, per ser més respectuosos, més humils, més savis… en definitiva, millors individus. Mitjançant l’entrenament i l’esforç podem arribar allà on volem, només hem de ser constants i tenir voluntat.

Hem de ser capaços d’apreciar l’honor i la cortesia humana, de ser sincers amb els altres, de tractar amb respecte tant a un company com a un adversari. Assolint tots aquests valors contribuirem a millorar la societat i aprendrem a estimar-la. Aquesta es l’essència del kendo.

14502785_10210489058884381_7219168198824903313_n