V Kachinuki de la UPC

V Kachinuki de la UPC

El dissabte dia 1 de juliol a les 10:00 cel·lebrarem la quinta competició Kachinuki del Club de Kendo UPC, on tots els membres, siguin del grau que siguin hi podràn participar. Es prega a tots els kendoka que arribin una mica abans per estar tots vestits a l’hora, muntar el shiaijo i fer el panell d’anotació, per així gaudir al més aviat posible el kachinuki i el keiko final.

Tothom està convidat a venir a mirar i/o participar! 🙂

Apuntar-se

Demaneu a un membre del Club de Kendo UPC la direcció del Doodle.

Com arrivar?
La competició tindrà lloc al mateix Poliesportiu de la UPC on entrenem habitualment, localitzat al Carrer de Jordi Girona 1, CP: 08034. Per arrivar hi ha diferents maneres:

– Transport públic
Metre: La L3 (Línia verda) i la L9 (Línia taronja) tenen paradas en Zona Universitaria just davant d’on es troba el recinte universitari. Amb la L3 també té parada a Palau Reial
Autobús: La línia 33 té parada en el Carrer de Jordi Girona. Altres línies qui tenen parada aprop són: 54, 75, 113, H4, 7, 67, i H6

– Amb cotxe
Per la ronda de Dalt (B-20), sortida 10.
Per la Diagonal (B-23)

Què es un kachinuki?

El kachinuki es una modalitat de combat de competició en què els participants es situen ordenats per grau-antiguitat-edat i es van enfrontant de baix a dalt seguint la seqüència de grau. Un s’enfronta amb qui ve guanyant dels de sota i a partir del resultat es continua amb els que estan immediatament al damunt.

Es fa un combat mínim. Es continua lluitant en cas de guanyar al millor de 3 punts. Si hi ha empat tots dos adversaris descartats i entren els dos que son a continuació. Qui guanya continua fins que perd o empata. Quan s’arriba al final de la llista es torna endarrere fins que el competidor que anava guanyant perd o empata el seu combat.

Finalment, qui ha guanyat mes combats es el vencedor. Independentment del seu tram de nivell i grau.