VII Trofeu de Kendo UPC

VII Trofeu de Kendo UPC

El VII Trofeu de Kendo UPC ja arriba! El proper dissabte 23 de desembre teniu una cita ineludible amb el kendo à Barcelona. L’esdeveniment dura tot el dia i estarà dividit en dues parts: una competiciò al matí i un seminari a la tarda. La tarifa d’inscripció és de 22 euros que comprèn la participació al trofeu, el seminari i el dinar del migdia. L’event compta amb el suport de l‘Associació Catalana de Kendo (ACKEN) i tindrà lloc a les instal·lacions del Poliesportiu UPC, gestionades per UPC Esports.
(Per qualsevol dubte contacteu amb: kendoupc@gmail.com)

reduccio

 

Competició (10:00 – 13:30)

El VI Trofeu de Kendo UPC consteix en una competició en modalitat individual dividida per nivells. Els participants de nivell Kyu (inferior a primer Dan o “cinturó negre”) competiràn en primer lloc. Els 4 primers classificats podràn seguir competint a la següent modalitat, la de Dan, on es trobaràn els competidors de més alt nivell. Aquest tipus de competició, està orientada a que els kendokes més novells puguin tenir un primer contacte amb el kendo de competició sense veure’s sota la pressió d’haver de lluitar contra gent molt experimentada i a la vegada premiar els que arribin a classificar-se a participar a la modalitat més avançada i competir amb els veterans.

L’assistència com a espectador és completament gratuita. La competició tindrà lloc al matí a partir de les 10:00.

Seminari (15:30 – 18:30)

Després de la competició, per la tarda, s’organitzarà un seminari de tecnificació dirigit per Hironori Sato (5è dan) i assistit per Ryo Hiruma (6è dan), Manel Alonso (6è dan), Dino Zafirakos (5è dan) i Oscar Serrano (5è dan), on es practicaràn les tècniques i exercicis més rellevants per a buscar la millora tècnica de tots els assistents kendokes, competidors o no.

Com arrivar?
La competició tindrà lloc al Poliesportiu de la UPC, localitzat al Carrer de Jordi Girona 1, CP: 08034. Per arrivar hi ha diferents maneres:

– Transport públic
Metre: La L3 (Línia verda) i la L9 (Línia taronja) tenen paradas en Zona Universitaria just davant d’on es troba el recinte universitari. Amb la L3 també té parada a Palau Reial
Autobús: La línia 33 té parada en el Carrer de Jordi Girona. Altres línies qui tenen parada aprop són: 54, 75, 113, H4, 7, 67, i H6

– Amb cotxe
Per la ronda de Dalt (B-20), sortida 10.
Per la Diagonal (B-23)