Sobre el club

clubkendoupc

Una mica d’història.

El Club de Kendo UPC es forma l’any 2005 amb motiu de promoure el Kendo a nivell d’esport universitari. És el primer i de moment únic club de Kendo universitari de Barcelona.

Per tal de tenir una millor difusió i integració dins la comunitat UPC, s’integra dins de l’entitat UPCEsports (anteriorment anomenada Univers). Això permet al club disposar de les instal·lacions esportives de la UPC per tal d’entrenar, organitzar events i seminaris.

Tot i voler promoure el Kendo universitari, es permet que qualsevol persona pugui ser soci o sòcia del Club de Kendo UPC, independentment de si és comunitat UPC o no, ja que l’objectiu principal és el de millorar i extendre el coneixement del Kendo entre totes les persones.

L’equip docent.

L’ensenyança del Kendo corre a càrrec d’Óscar Serrano, 5è Dan de Kendo, membre de l’Asociació Catalana de Kendo (ACKEN).

Tot i que Óscar es el principal instructor del Club de Kendo UPC, comptem sempre amb una visita setmanal de Hiruma Sensei, 6è dan de Kendo i també instructor del Club de Kendo Ryoshinkai Barcelona.

Junta directiva del club

Actualment, la junta directiva la conformen:

Càrrec Nom
President Alberto Gutiérrez Torre
Secretari David Monsó     Morera
Tresorer Daniel Rodríguez Rius
Vice-Presidenta Gemma Montañé Cartró
Vice-Presidenta 2a: Laura Mallol Marcuello
Vocal: Jesús Serrano Carbadillo
Vocal 2a: Mabel Aguilera Serrano

L’estatuts oficials del club es poden trobar al següent enllaç: